Robolinho 450 W – Solo By AL-KO

kr. 9.998,75 Inkl. moms

kr. 9.998,75 Inkl. moms

Tilgængelig på restordre

Robolinho 450 W – Solo By AL-KO

kr. 9.998,75 Inkl. moms

 

DENNE VARE KAN IKKE KØBES – VI ER I DEMO MODE, OG ER VED AT OPSÆTTES SHOP. INGEN VARER BLIVER SENDT!!

BESTILINGSVARE

Robotplæneklipper fra AL-KO til max 450 m2 græsplæne.

Vi anbefaler altid du modregner ca. 20% af oplyst dækningsområde.

Egenskaber:

  • Robot til dækning af græsareal på max 450 m2
  • Tager skråninger på op til 35% (svarer til 19 graders hældning)
  • Kan knapt høres med lydniveau på blot 60 dB(A)
  • Helt enkel betjening med AL-KO inTouch-appen via WiFi (Kræver Wi-Fi med 2,4 GHz forbindelse)
  • Helt enkel betjening direkte på robotten
  • tor manøvredygtighed og lav vægt

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): 127618 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Video

Det lille plænemirakel med Smart Garden-tilslutning – Robotplæneklipperen Robolinho® 450 W

Lille, kompakt og adræt. Robolinho® 450 W plejer din have fuldautomatisk. Takket være den intelligente tilslutning til Smart Garden-systemer får du ikke bare en flot plæne til enhver tid, men også masser af fritid ovenikøbet.

Tilslutning: Med de nye app-kompatible Robolinho®-robotplæneklippere plejes haven intelligent, og Smart Garden bliver en realitet. Robolinho W-modeller kan forbindes til dit WiFi med inTOUCH-appen på din smartphone. Kræver Wi-Fi med 2,4 GHz forbindelse.

Robolinho® 450 W er udviklet af  ingeniører i Tyskland og produceres af specialister i Østrig – på den måde sikrer AL-KO den absolut bedste kvalitet. Komponenter med lang levetid og en gennemprøvet teknik gør Robolinho® til en driftssikker makker og hjælper ved den daglige plænepleje i din have. Det er utroligt nemt at installere robotplæneklipperen, og både basisstation og Smart Gardening-tilslutning er hurtigt klar. Den gennemprøvede software og den intuitive betjening gør din plænepleje let som en leg, og det hele kan foregå, når og hvor du vil.

 

Tekniske oplysninger om Robolinho® 450 W robotplæneklipper

Intelligent havepleje og Smart Gardening er med Robolinho® 450 W en del af hverdagen: Takket være den allerede installerede hardware i robotplæneklipperen er enkel tilslutning via AL-KO inTOUCH-appen overhovedet ikke noget problem. Det hele kører helt smertefrit via dit WiFi-netværk. Musestille og emissionsfri drift gør det behageligt at bruge plæneklipperen, der forsynes af et 2,2 Ah / 18 V stærkt lithium-ion-batteri med lang levetid. Det betyder, at robotplæneklipperen fra AL-KO ikke forstyrrer naboerne og også helt uden problemer kan arbejde på søn- og helligdage og om natten. Den specialudviklede bevægelsesteknologi sørger i kombination med klippebredden på 20 cm for en effektiv plænepleje på arealer på op til 450 m². I den forbindelse mestres hindringer som f.eks. træer og stigninger på op til 35 % uden problemer. 4 gange længere levetid på knivene. Bemærk venligst: Når du køber en solo® by AL-KO robotplæneklipper, medfølger der ikke jordpløkker eller afgrænsningsledning.
Klippehøjden kan indstilles trinløst fra 25 mm til 55 mm, så du kan tilpasse din plænes længde, som det passer dig. Klippeteknologien giver et perfekt klippemønster, og græsafklippet findeles indvendigt under selve klippeskjoldet og føres tilbage til plænen som biologisk gødning. Derfor skal du ikke fjerne græsafklip, når du bruger Robolinho® 450 W. Robotplæneklipperens pålidelige sikkerhedsteknologi giver maksimal beskyttelse for mennesker og dyr.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...