COVID 19 POLITIK

Forholdsregler omkring covid 19 udbrud

Opdateret 18-01-2021
Grundet udmelding fra myndighederne har vi ændret vores covid-19 politik til nedenstående.

Her kan du læse Robotmandens politik i forbindelse med den nuværende situation omkring Covid 19 virus (Corona).

 

 1. Vi går ikke indendørs.
  I forbindelse med monteringen forventer vi, at montøren har adgang til haven fra gaden. Vi installerer og servicere ikke i haver, hvor der kun er adgang gennem boligen. 
 1. Vi beder kunden om at holde afstand til vores montør.
  Under gennemgang af haven beder vi kunden holde en afstand på godt 2 meter til vores montør. Vi programmerer maskinen, så den er køreklar, og igangsætter klippeplanen. 
 1. Vi tager ikke mod forplejning.
  Ofte tilbydes vi kaffe, kager, ostemader, sodavand og lignende af vores kunder. Vi er naturligvis glade for vores kunder tilbyder disse ting, men grundet covid-19, må vi høfligt men bestemt afvise at tage imod alle former for drikke og spise.

 2. Vinterservice
  I forbindelse med returnering af robotplæneklipper vi har til vinterserce, er der ikke en officiel politik for nuværende, da dette først er aktuelt fra ca. midt Marts. Til den tid vil vi se på myndighedernes anbefalinger, og tilføje evt. retningslinjer her. Alle får naturligvis deres robot tilbage, det er blot et spørgsmål om hvordan vi tilrettelægger afleveringen iht. gældende restriktioner på tidpunktet for aflevering.

Vi takker på forhånd for din forståelse. Disse forholdsregler vil være gældende, indtil regeringen eller sundhedsmyndighederne udstikker nye retningslinjer.

Robotmanden ApS
Falstervej 10E
5800 Nyborg
CVR: 40989390

Telefon: +45 25 109 109
e-mail : info@robotmanden.eu